fbpx
Skip to main content

Overige verenigingen

Wilt u als sportvereniging een nieuwe stap zetten in uw ontwikkeling? Om meer leden te werven? Of juist leden te behouden? Om het activiteitenaanbod naar een hoger plan te tillen? Sportivun helpt u er graag bij!

Consumentisme in de sportwereld

Veel van de uitdagingen waar sportverenigingen – waaronder wellicht uw vereniging – tegenaanlopen, zijn te herleiden tot consumentisme. Dit is het verschijnsel waarbij een individu lid is van een vereniging en ervan uitgaat dat de balans tussen kosten (contributie) en opbrengsten (gebruikmaken van faciliteiten) in zijn of haar voordeel uitslaat.

De opkomst van consumentisme maakt dat de klassieke, hechte band tussen sporter en vereniging er soms niet meer is. Dat een sporter zonder pardon kan overstappen naar een andere vereniging als het trainingsniveau daar hoger is, om maar een voorbeeld te noemen. En de vraag die verenigingen zich moeten stellen, is hoe je met deze ontwikkeling omgaat.

De rol van Sportivun

Wij dragen graag ons steentje bij om sportverenigingen te helpen met consumentisme om te gaan. Hoe we dat doen? Op allerlei manieren! Onze toptrainers verzorgen trainingen, we leiden jeugdtrainers op, om binnen alle lagen van de jeugdsport op de vereniging het niveau te verhogen, we exploiteren accommodaties voor de organisatie van sportkampen en -dagen, en we zetten onze expertise in om mee te denken over de invulling van het technisch beleid. Ons doel is dus om een partner te zijn van een vereniging en ze te helpen waar nodig!

Voor voetbalverenigingen en tennisverenigingen hebben we de mogelijke bijdrage van Sportivun gespecificeerd. Bezoek voor meer informatie daarover vooral bovenstaande pagina’s. Bent u een andere sportvereniging en bent u benieuwd hoe Sportivun u kan helpen? Bel dan met 035 30 30 035 of vul onderstaand contactformulier in!


Contactformulier

  0
   0
   Jouw aanbod
   Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
   Chat openen
   Hallo,
   Waar kunnen wij je mee helpen?