fbpx
Skip to main content

Tennisverenigingen

Consumentisme is een begrip waar veel tennisverenigingen mee te maken hebben. Dit is het verschijnsel waarbij een individu lid is van een vereniging en ervan uitgaat dat de balans tussen kosten (contributie) en opbrengsten (gebruikmaken van faciliteiten) in zijn of haar voordeel uitslaat. Binnen tennisverenigingen kun je hierbij denken aan de behoeften van sporters om op flexibele tijden te trainen, van senioren om sociale contacten op te bouwen en van fanatieke tennissers om te werken met topfaciliteiten, -programma’s en -begeleiding.

Bij Sportivun zijn we ervan overtuigd dat ook de plaatselijke tennisvereniging aan dergelijke behoeften kan voldoen. Waardoor er vervolgens meer instroom is van jeugdleden en minder uitstroom van volwassen spelers. Waardoor een vrijwilligerstekort geen onoverkomelijk probleem vormt. En welke rol Sportivun speelt in het toekomstbestendig maken én houden van tennisverenigingen, verschilt per vereniging.

Ontlasten waar mogelijk

Het belangrijkste is dat Sportivun verenigingsbesturen en -medewerkers kan ontlasten op alle mogelijke, tennisinhoudelijke manieren. Nauwe samenwerking met de vereniging en het uitdragen van de visie van de club zijn daarin cruciale onderdelen.

Zo zijn we voor één vereniging hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het verzorgen van goede lessen volgens onze tennisvisie. Bij een andere tennisvereniging is de rol van Sportivun veel groter. We denken daar ook mee in het clubbeleid, jeugdbeleid, seniorenbeleid, de activiteiten- en jaaragenda en de exploitatie van accommodaties (zoals tenniskampen en lessen van onze tennisschool). Daarnaast geven we sturing aan bijvoorbeeld de technische en jeugdcommissie. En door onze goede contacten in het onderwijs benaderen we scholen – of zij benaderen ons – voor schooltennis: proeflessen voor leerlingen, die uw vereniging de kans geven zich te profileren!

Verenigingen werkelijk helpen in het zetten van een volgende stap in hun ontwikkeling vraagt om maatwerk en dat is precies wat wij leveren. Alle kaarten liggen wat ons betreft op tafel. Waar u als vereniging op tennisinhoudelijk gebied ook tegenaan loopt: wij staan graag aan uw zijde. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat we niet puur een tennisschool zijn waar u lessen/trainers kunt afnemen. We brengen onze eigen expertise, visie en ervaring mee en zetten dit graag in om uw clubvisie te vertalen in het technisch beleid en vervolgens naar de baan.

Bent u zodoende op zoek naar een professionele, enthousiaste partij die helpt om uw tennisvereniging naar een hoger niveau te tillen? Vul dan vooral onderstaand contactformulier in of bel met 035 – 30 30 035 voor een nadere kennismaking.


Contactformulier

  0
   0
   Jouw aanbod
   Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
   Chat openen
   Hallo,
   Waar kunnen wij je mee helpen?