fbpx

Voetbalschool van Sportivun

Yes! Je bent op de juiste pagina voor de tofste voetbaltrainingen van Voetbalschool Sportivun! In het seizoen 2022/2023 verzorgen we clinics op de velden van vv Hooglanderveen en sv Laren. Ben je lid van een van die verenigingen? Dan is het dus een heerlijke thuiswedstrijd voor jou. Ben je geen lid van die verenigingen? Ook dan ben je natuurlijk welkom!

Hoe is de voetbalschool opgebouwd?

Dit seizoen vinden er in totaal 5 trainingscyclussen plaats bij bovengenoemde verenigingen:

2022:

 • 2 september t/m 14 oktober
 • 4 november t/m 16 december

2023:

 • 13 januari t/m 24 februari
 • 10 maart t/m 21 april
 • 12 mei t/m 23 juni

Een trainingscyclus bestaat uit 5 hoofdtrainingen, waarbij je met een toptrainer van Sportivun werkt aan je dribbel- en passtechniek. Dit zijn essentiële onderdelen van je spel, omdat je met een goede dribbel- en passtechniek een betere balbeheersing hebt, sneller kunt handelen en daarmee meer tijd hebt op het veld. En zo word je een betere speler. Relevant dus voor aanvallers, middenvelders én verdedigers!

Iedere cyclus wordt voorafgegaan door een gratis kennismakingstraining. Zo kom jij erachter of onze trainingsmethode je bevalt, je een klik met de trainer hebt en of je wil deelnemen aan de cyclus. Vervolgens vindt aansluitend het hoofdprogramma van 5 trainingen plaats en we ronden de cyclus af met een gratis vriendjes- en vriendinnetjestraining! De kans voor jou om je beste vriendjes en vriendinnetjes te laten zien hoe leuk onze voetbalschool is!

In totaal bestaat een cyclus dus uit 7 trainingen, die je volgt voor een totaalprijs van €55,-. De trainingen vinden wekelijks op vrijdagavond plaats. Exacte tijden vind je op de productpagina’s, die je helemaal onderaan deze pagina tegenkomt.

Voor wie?

Afhankelijk van het aantal deelnemers delen we alle voetballers op in twee groepen: 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 13 jaar.

Vanwege de voetbalkwaliteiten of sociale ontwikkeling van een deelnemer kan het wenselijk zijn jezelf in te schrijven in de hogere of juist lagere leeftijdscategorie, ook al pas je hier qua leeftijd niet in. Meld je in die gevallen gewoon aan voor de leeftijdsgroep waarbinnen je valt en vul in het opmerkingenveld je verzoek in. Onze trainers kunnen dan inschatten wat de beste groepsindeling is. Voor 5- en 14-/15-jarigen die willen deelnemen is het slim om voorafgaande aan de aanmelding even contact met ons op te nemen. We raden dan ook zeker aan om de kennismakingstraining te bezoeken. Zo krijg je zelf een goed beeld of de deelnemersgroep aansluit bij jouw ontwikkeling.

Waarom deelnemen?

Bij Sportivun merken we dat veel jonge voetballers behoefte hebben aan extra techniektraining. Teamtrainingen staan namelijk vooral in het teken van het functioneren als team. Voor individuele ontwikkeling is soms wat minder tijd en ruimte, al is het maar omdat de trainingsmomenten per week beperkt zijn. De trainingen van Voetbalschool Sportivun vormen zodoende een verdieping op de teamtrainingen van je voetbalvereniging!

Meld je hieronder aan voor de trainingen die binnenkort op het programma staan! Wil je jezelf eerst alleen aanmelden voor de kennismakingstraining? Of juist voor de vriendjes- en vriendinnetjestraining? Dat doe je gratis en vrijblijvend, ook via onderstaande pagina’s!


Bekijk alle voetbalschool trainingsprogramma’s© Sportivun. All rights reserved.

0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?