fbpx
Skip to main content

Kinderfeestje – Apenkooi Red de dierentuin

Een gymzaal bij jou in de buurt is omgetoverd tot dierentuin. De Sportivun dierenverzorger is alleen niet zo slim geweest, want hij heeft de apenkooi open laten staan… Alle apen zijn ontsnapt en hebben zich verspreid over de dierenverblijven van onder andere de krokodillen, leeuwen en giftige slangen! De Sportivun dierenverzorger kan de hulp van jou en je vriendjes dus goed gebruiken. Lukt het jullie om uit de klauwen van alle gevaarlijke dieren te blijven en de apen te redden?

Red de Dierentuin is een apenkooi kinderfeestje zoals je nog nooit hebt meegemaakt! Is dit jouw favoriete kinderfeestje? Maak dan een keuze uit een van de onderstaande pakketten:

Pakket A

Een uur lang staan jij, je vriendjes en vriendinnetjes aan de zijde van onze sportieve dierenverzorger. Een pauze is niet inbegrepen bij dit pakket; het draait puur om het sportplezier in de dierentuin. Pakket A is ideaal als je bijvoorbeeld van plan bent thuis te lunchen of te dineren.

Pakket B

Binnen dit pakket zetten we de gymzaal anderhalf uur lang op z’n kop! Tussendoor zorgen wij voor een Sportivun-bidon met limonade (de bidon mag je na afloop houden) en een zakje chips voor iedere deelnemer. Lekker!

Pakket C

In het meest uitgebreide pakket leidt de Sportivun dierenverzorger jullie liefst twee uur lang door de dierentuin. Een pauze is inbegrepen, waarbij iedere deelnemer een bidon met limonade (de bidon mag je na afloop houden) en zakje chips krijgt. Bovendien gaan we tijdens het kinderfeestje cup cakes maken, versieren en natuurlijk opeten!

Meer informatie of jouw kinderfeestje boeken? Bel dan met 035 30 30 035 of vul onderstaand contactformulier in!

0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?