fbpx
Skip to main content

Ons verhaal

De waarde van sport gaat veel verder dan het bevorderen van de fysieke en mentale gezondheid. Je ontwikkelt tijdens het sporten – en zeker bij sporten in groepsverband – vaardigheden die je iedere dag gebruikt, zoals samenwerken en omgaan met winst en verlies. Het is een van de belangrijkste redenen waarom we binnen Nationaal Bureau Sport Stimulering de focus leggen op een positieve sportervaring voor kinderen.

Waar Sportivun voor staat, komt terug in de naam. SPORTI staat voor sportiviteit, oftewel samen bezig zijn. De V staat voor veiligheid, zowel fysiek als emotioneel. Ieder kind moet zichzelf kunnen zijn en durven fouten te maken, omdat hij zich in een sociaal veilige omgeving bevindt. En UN hoort bij fun: plezier in sporten! Deze waarden komen tot uiting tijdens onze activiteiten, door enthousiaste en professionele begeleiders, weldoordachte programma’s en het constant verbeteren van deze zaken.

Dit alles leidt tot een mooi aanbod aan sportactiviteiten, waarin we drie hoofdactiviteiten onderscheiden:

Sportkampen

Meerdaagse kampen waar kinderen tussen de drie en dertien jaar oud nóg beter worden in de sport die ze al beoefenen of waar ze allerlei sporten en spellen ontdekken. Het programma en de intensiteit van de sportkampen verschilt per leeftijdscategorie en per sport!

Sportactiviteiten

Onder Sportactiviteiten scharen we eigenlijk alle losse activiteiten buiten de sportkampen van Sportivun. Dit varieert van clinics van Voetbalschool Sportivun en tennislessen vanuit Sportivun Tennis tot sportieve kinderfeestjes en sportdagen tijdens studiedagen.

Sportverenigingen

Namens Sportivun bezoeken we veel sportverenigingen, bijvoorbeeld voor de organisatie van sportkampen. Door de jaren heen hebben we gemerkt – bijvoorbeeld in gesprekken met verenigingen – dat we veel verenigingen kunnen helpen bij het zetten van de volgende stap in hun ontwikkeling. Denk aan het exploiteren van accommodaties, opleiden van trainers, verzorgen van trainingen en clinics en ondersteunen van verenigingsactiviteiten. Waar een vereniging ook tegenaan loopt: wij helpen!

Meer informatie over Sportivun? Bekijk de verschillende webpagina’s, bel met 035 – 30 30 035 of vul onderstaand contactformulier in!


Contactformulier
0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?