fbpx
Skip to main content

Workshops & cursussen Kinderopvang

Gamen, knutselen, een bordspel spelen of buiten een potje voetballen: er zijn allerlei activiteiten die kinderen graag doen op de buitenschoolse opvang (BSO). Toch zijn dit in de regel activiteiten die een kind thuis ook kan doen. Wilt u liever een gaaf sportprogramma met activiteiten die kinderen anders nooit zouden proberen? Activiteiten waar ze naar uitkijken, iedereen op school over vertellen en waardoor ze graag blijven terugkomen bij uw kinderopvang? Laat Sportivun dan een leuke workshop of cursussen op uw locatie organiseren tijdens de reguliere schoolweken. 

 • Een sportbegeleider van Sportdocent verzorgt op een door u gekozen dat en tijd, afhankelijk van de beschikbaarheid van personeel en materiaal, een gaaf sportprogramma!
 • Bij de workshops en cursussen staat één sport centraal.
 • De workshops zijn activiteiten van 60 minuten
 • De cursussen bestaan uit 3 workshops van 60 minuten.
 • De activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 2 t/m 13 jaar in groepen van maximaal 12 kinderen.
 • Uw pedagogische medewerkers spelen een begeleidende rol.
 • Sportivun zorgt voor de materialen, evenals de op- en afbouw.
 • De workshop/cursus wordt georganiseerd op een grasveld, in een gymzaal of op het (school)plein
  in de buurt van uw locatie.

U kunt kiezen uit onderstaande workshops of vraag een op maat gemaakt voorstel aan.

Guppies Voetbal

Tijdens deze workshop kunnen kinderen een echt Guppie winnen! Hoe doen zij dat? Met de kennis van de basisspelregels, basisvaardigheden en sportief voetballen! Ieder kind vindt het geweldig om een dagje in het Guppie-avontuur te duiken!

Geschikt voor kinderen van 4 of 5 jaar.
Boek deze workshop vanaf € 150,00.

Urban football

Urban football is pleintjesvoetbal in optima forma! Op het plein, in de kantine en zelfs in het zand; voetbal kan overal worden gespeeld. We spelen partijtjes, leren gave trucs en leren hoe de ruimte en ondergrond optimaal benut kan worden. 

Geschikt voor kinderen van 7 t/m 11 jaar.
Boek deze workshop vanaf € 150,00.

In het circus

Peuters en kleuters maken op speelse wijze kennis met de wondere wereld van sport en bewegen. Kinderen springen rond als een acrobaat, doen kunstjes zoals een clown en leren trucjes die ze in het echte circus tegenkomen. 

Geschikt voor kinderen van 2 t/m 6 jaar.
Boek deze workshop vanaf € 150,00.

In de jungle

Kinderen gaan op avontuur in de jungle. Slinger als een aap door de bomen. Wie durft de rivier met krokodillen over te steken? Tijdens deze workshops maken peuters en kleuters op speelse wijze kennis met de wondere wereld van sport en bewegen. 

Geschikt voor kinderen van 2 t/m 6 jaar.
Boek deze workshop vanaf € 150,00.

Teamsport

In een uitdagende speel- en leeromgeving ontwikkelen kinderen zich zowel individueel als in teamverband tijdens basketbal, voetbal, knotshockey of handbal. Hoe ga je om met winst en verlies? Wat is de meerwaarde van samenwerken? 

Geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.
Boek deze workshop vanaf € 150,00.

Funsport

Kinderen gaan aan de slag met klassieke én nieuwe spellen waarbij fun en loltrappen centraal staan. Denk aan paintball en allerlei trefbalspellen. Rennen, vliegen, duiken, springen, rollen, gooien… Alles komt aan bod in dit fun-programma!

Geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.
Boek deze workshop vanaf € 150,00.

Bubbelvoetbal

Bubbelvoetbal is de droom van iedere stuiterbal, omdat kinderen letterlijk een stuiterbal worden! Kinderen leren rollen, vallen, schieten en tactisch denken. Toch draait deze activiteit vooral om het hebben van een onvergetelijke dag. 

Geschikt voor kinderen van 7 t/m 13 jaar.
Boek deze workshop vanaf € 150,00.

Apenkooien

Alle voorwerpen, van hoepels en kasten tot touwen en wandrekken, worden uit de kast gehaald. Door samen te werken, goed te balanceren en creatief te denken vinden kinderen een weg om te ontsnappen aan de jagers!

Geschikt voor kinderen van 6 t/m 13 jaar.
Boek deze workshop vanaf € 150,00.

Free-running

Zo snel en creatief mogelijk van punt A naar punt B komen. Dat is waar Freerunning om draait. Kinderen leren stap voor stap over obstakels te springen, met behulp van kasten, matten en wandrekken. En natuurlijk leren ze hoe ze veilig kunnen vallen!

Geschikt voor kinderen van 7 t/m 13 jaar.
Boek deze workshop vanaf € 150,00.

Archery tag

Paintball en trefbal maar dan met pijl en boog! Kinderen leren schieten, mikken en hoe ze een pijl kunnen ontwijken. Na het oefenen kunnen de kinderen alle aangeleerde skills laten zien tijdens een spannend potje Archery tag trefbal! 

Geschikt voor kinderen van 7 t/m 13 jaar.
Boek deze workshop vanaf € 215,00.

De genoemde tarieven zijn afhankelijk van de locatie, het aantal kinderen en reisafstand. 

Vragen of interesse in een voorstel op maat?

Neem contact met ons op via 035 – 30 30 035 of via de contactpagina.


Contactformulier Kinderopvang workshops & cursussen

  0
   0
   Jouw aanbod
   Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
   Chat openen
   Hallo,
   Waar kunnen wij je mee helpen?