fbpx
 • Home
 • Kinderopvang workshops & cursussen

Workshops & cursussen Kinderopvang

Gamen, knutselen, een bordspel spelen of buiten een potje voetballen: er zijn allerlei activiteiten die kinderen graag doen op de buitenschoolse opvang (BSO). Toch zijn dit in de regel activiteiten die een kind thuis ook kan doen met vriendjes, broertjes en zusjes of ouders. Bij Sportdocent Kinderopvang maken we van kinderopvanglocaties plekken waar kinderen sportactiviteiten doen die ze anders nooit zouden proberen. Activiteiten waar ze naar uitkijken, iedereen op school over vertellen en waardoor ze graag blijven terugkomen bij de kinderopvang.

Workshops & cursussen van Sportivun Kinderopvang

Denk aan bubbelvoetbal, waarbij je rondrent en voetbalt terwijl je in een levensgrote, opblaasbare bal zit, of aan KanJam, een opkomende frisbeesport. En hoe gaaf is het om te leren freerunnen of een meester te worden in Urban Tennis? Sportdocent Kinderopvang maakt het mogelijk voor alle kinderen op de kinderopvang. We hebben een breed scala aan unieke, sportieve activiteiten ontwikkeld die georganiseerd kunnen worden op locatie. Daarin onderscheiden we twee activiteitenvormen:

 • Een workshop is een eenmalige sportactiviteit (van een bubbelvoetbalclinic tot een les freerunning);
 • Een cursus is een terugkerende sportactiviteit (van cyclus van drie apenkooi-sessies tot een klein, meerdaags KanJam-toernooi).

De workshops en cursussen worden op locatie verzorgd door gecertificeerde sportbegeleiders van Sportivun en indien nodig regelen we ook alle materialen of een geschikte locatie. Wist u dat we ook sportbegeleiders hebben die ad hoc én op structurele basis sportieve activiteiten kunnen verzorgen op uw BSO? Of dat we de sportactiviteiten nóg groter kunnen maken, middels het organiseren van evenementen, zoals een sportdag of extern sportkamp voor alle kinderen op uw kinderopvanglocatie?

En bent u benieuwd geworden hoe uitgebreid het activiteitenaanbod van sportieve workshops en cursussen van Sportivun is? We hebben een boekje ontworpen waarin u alle benodigde informatie vindt. Blader hem hieronder digitaal door! Neem voor vragen of een voorstel op maat contact met ons op via 035 – 30 30 035 of via de contactpagina.


Contactformulier Sportivun Kinderopvang


© Sportivun. All rights reserved.

0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?