fbpx
Skip to main content

Sportdagen

De jaarlijkse sportdag is voor veel leerlingen de leukste dag van het jaar. Voor schoolbesturen en leerkrachten levert het echter ook extra werkdruk op. Welke activiteiten staan er dit jaar op het programma? Zijn er genoeg begeleiders? Hebben we alle benodigde materialen? Wat Sportivun betreft liggen een groot deel van die zorgen in het verleden. Wij helpen u namelijk graag met de organisatie van een sportdag!

 • Dit betekent een sportief programma van vijf uur, voor groep 1 tot en met 8.
 • Eén coördinator en twee sportbegeleiders van Sportivun coördineren de dag op locatie.
 • Leerkrachten begeleiden de leerlingen voor, tijdens en na de sportdag. Ze ontvangen activiteitenkaarten, waarop alle activiteiten van A tot Z staan toegelicht. Voor vragen of hulp vormen de coördinatoren van Sportivun het aanspreekpunt.
 • Sportivun maakt in overleg met jullie gebruik van het materiaal van de school en draagt zorg voor alle overige benodigde sportmaterialen.
 • Vanaf 70 kilometer komt er een reiskostentoeslag bij.

Gaat u voor een themasportdag?

Bij Expeditie Sportivun leren deelnemers om met pijl en boog te schieten tijdens een (kindvriendelijk) potje Archery Tag. Ook spelen we Levend Stratego én nemen we een grote, opblaasbare klimtoren mee, in de vorm van een piraat. Wie is de grootste survivalexpert?

Zaklopen, eierlopen, touwtrekken, koekhappen, levend sjoelen en een sponsenrace. Deelnemers stappen in een tijdmachine, keren terug naar Nederland in de twintigste eeuw en spelen oudhollandse spellen. We sluiten de dag af met een estafette op de grote Sportivun stormbaan.

De Sportivun Cup zal bepalen welk team of individu de sportieve koning(in) is. Aan de hand van een puntensysteem spelen deelnemers allerlei spellen, zoals touwtrekken, het Chagrijnspel en skilopen. Daarnaast leggen ze als team in estafettevorm de Sportivun stormbaan af.

There’s no work like teamwork! Tijdens deze sportdag staan teamsporten en -spellen centraal. Denk aan handbal, voetbal, hockey en basketbal. Welk team werkt het beste samen?

De sportdagen van Sportivun maken onderdeel uit van ons Evenementenpakket, waarmee u een schooljaar lang verzekerd bent van de leukste (sportieve) evenementen op school. Onze sportdagen zijn ook als los evenement te boeken. Meer informatie of een offerte? Vul onderstaand contactformulier in of bel met 035 30 30 035.


Contactformulier Sportivun Onderwijs – Evenementenpakket
0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?