fbpx
Skip to main content

Kinderopvang Events

Op zoek naar een sportief programma in vakantieperioden of op vrije dagen tijdens de schoolweken? Sportivun organiseert compleet verzorgde sportochtenden- en middagen, in de vorm van te gekke Kinderopvang Events. Kies een van onderstaande thema’s en dompel de kinderen van uw kinderopvang onder in een gaaf sportief verhaal!

De Sportivun Kinderopvang Events; 

 • zijn een 3 uur durend sportevenement, waarbij Sportivun zorgt voor de op- en afbouw.
 • zijn inclusief een springkussen of stormbaan.
 • zijn toegankelijk voor kinderen in de kinderopvang tussen de 4 en 12 jaar
 • worden gecoördineerd door 2 sportbegeleiders
 • zijn ontwikkeld voor groepen van 20 tot 60 kinderen
 • zijn te organiseren op een grasveld, in een gymzaal of op het schoolplein. Zo kunnen we in geval van slecht weer samen kijken naar een passende oplossing.
 • bevatten elk hun eigen verhaallijn waarmee we de sportieve activiteiten tot leven wekken. Zo hebben we speciaal voor deze zomer speciale aandacht voor de Olympische Spelen en het EK Voetbal. U kunt kiezen uit; Wat maakt ons sterk? Teamwerk!, Waterfun, Sportdocent Cup, Expeditie Sportdocent en Tijdmachine. 
 • kennen enkel winnaars maar voor het team dat de meeste punten behaald hebben we een vette prijs!

  Voor welke verhaallijn kies jij?

  Expeditie Sportivun

  Wie wint Expeditie Sportivun: Kamp Noord, Zuid, Oost of West? Tijdens Expeditie Sportivun strijden verschillende kampen in zware proeven tegen elkaar. De piratenkampen hebben besloten om, na een jarenlange strijd op zee, voor eens en altijd uit te vechten wie de beste is! Om goudstaven te verdienen spelen de deelnemers Levend Stratego, leggen ze een piratenparcours af, gaan ze boogschieten en racen ze tegen elkaar op onze gigantische, opblaasbare piratenklimtoren. Deze avontuurlijke uitdaging test allerlei vaardigheden en biedt een spannende ervaring voor deelnemers.

  Dit event is leuk voor kinderen van 7+ jaar.
  Boek dit event vanaf € 490,00.

  Sportivun Cup

  De Sportivun Cup is een uitzonderlijk evenement, nog groter dan het EK Voetbal of de Olympische Spelen! Welke BSO wordt de sportiefste van het land? In verschillende teams strijden kinderen van uw BSO om de Sportivun Cup. Ze behalen punten op zes onderdelen: touwtrekken, Boter, Kaas & Eieren, het Chagrijnenspel, een sponsenrace, skilopen en een estafetteparcours op de Tic Tac Toe stormbaan. Het team met de meeste punten ontvangt de grote beker en kan met de BSO-begeleiders een mooi plekje zoeken om deze neer te zetten!

  Dit event is leuk voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. 
  Boek dit event vanaf € 490,00.

  Tijdmachine

  Deelnemers stappen in de tijdmachine van Sportivun! Ze worden meegenomen naar de twintigste eeuw, waar geen mobieltjes en computers zijn. Je moet je vermaken met de materialen die je hebt! Het doel is om de kinderen zelf creatief te laten zijn en ze in staat te stellen oudhollandse spelletjes te bedenken en op te zetten, zoals zaklopen, eierlopen, touwtrekken, koekhappen, levend sjoelen en een sponsenrace. Lukt het de deelnemers met alle materialen een tof spel te verzinnen en het Mega Twister spel te spelen? Dan stappen ze na drie uur weer in de tijdmachine om terug te keren naar de hedendaagse digitale wereld. 

  Dit event is leuk voor kinderen van 4 t/m 7 jaar.
  Boek dit event vanaf € 490,00.

  Wat maakt ons sterk? Teamwerk!

  There’s no work like teamwork! Tijdens dit Kinderopvang Event in het thema van de Olympische Spelen en het EK-voetbal bereiden teams zich voor op de grote finale. Ze spelen handbal, hockey, basketbal en voetbal, waarbij ze alleen met goed samenwerken door de kwalificatierondes te kunnen komen. En wat dacht je van het behalen van punten bij het gatendoel? In de grote finale – een potje nummerbal, hier worden alle sporten gecombineerd – wordt bepaald welk team het allerbeste samenwerkt!

  Dit event is leuk voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.
  Boek dit event vanaf € 490,00.

  Waterfun

  De naam verraadt het al: dit Kinderopvang Event is alleen geschikt tijdens zonnige dagen! Waterfun draait om afkoeling en waterplezier. De kinderen worden naar Waterland gestuurd om munten te verdienen waarmee op aarde water gekocht kan worden. En dat is nodig want er is sprake van een hittegolf! In teams worden waterduels aangegaan, wordt bubbelvoetbal gespeeld en wordt getest wie het snelst over de buikschuifbaan glijdt! Het team dat de meeste punten scoort kan de aarde redden!

  Dit event is leuk voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.
  Boek dit event vanaf € 490,00.

  Interesse in een van bovenstaande evenementen? Vul dan het contactformulier hieronder in. Om u zo goed mogelijk te helpen met een passend aanbod zullen wij contact met u opnemen. Eventueel kunt u in het opmerkingenveld al informatie doorgeven zoals:

  • Gewenste datum, start– en eindtijden van uw Kinderopvang Event;
  • Aantal deelnemers;
  • Het door u gekozen thema;
  • Eventuele vragen, opmerkingen of aanvullende wensen.

  Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op! Ook voor vragen kunt u terecht bij onderstaand contactformulier óf bellen met 035 30 30 035.


  Contactformulier Kinderopvang events

   0
    0
    Jouw aanbod
    Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
    Chat openen
    Hallo,
    Waar kunnen wij je mee helpen?