fbpx
Skip to main content

Vervanging zieke (vak)leerkracht

Inmiddels kennen we het allemaal, een zieke (vak)leerkracht en geen vervanging. Het lijkt bijna dagelijkse kost en we ontkomen er niet meer aan om klassen op te splitsen of zelfs naar huis te sturen. Om jullie school in deze tijden te ondersteunen, heeft Sportivun een oplossing! Wij kunnen namelijk deze dag vervangen met een gaaf programma, zodat de kinderen gewoon naar school kunnen komen en de rust in de school behouden blijft.

In onderstaande afbeeldingen staat meer informatie over de vervangingsdagen. Bij interesse kunt u via teams, telefonisch of fysiek op locatie toelichting krijgen. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

De vervanging zieke (vak)leerkracht van Sportivun maken onderdeel uit van ons Evenementenpakket, waarmee u een schooljaar lang verzekerd bent van de leukste (sportieve) evenementen op school. Onze vervanging zieke (vak)leerkracht zijn ook los te boeken. Meer informatie of een offerte? Vul onderstaand contactformulier in of bel met 035 30 30 035.


Contactformulier Sportivun Onderwijs Evenementenpakket
0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?