fbpx
Skip to main content

Bobo vakantiedagen van Sportivun

Speciaal voor alle jongens en meisjes van drie tot en met zes jaar oud organiseert Sportivun, in samenwerking met het educatieve kleutertijdschrift Bobo, leerzame Bobo vakantiedagen. Aan de hand van een knus voorleesverhaal ga je aan de slag met het thema van de dag. Daarbij los je raadsels op, doe je opdrachten en kom je superveel nieuwe dingen te weten. Actief én leerzaam!

Spelenderwijs leren met Bobo

De Bobo vakantiedagen sluiten helemaal aan op de belevingswereld van een kleuter. Het voorleesverhaal vormt de rode draad door de dag. Er komen verschillende thema’s aan bod, zoals letters, getallen en kleuren. En alle activiteiten die je vervolgens doet, hebben te maken met dat spannende voorleesverhaal over Bobo. Op deze manier blijft iedereen geboeid, de hele dag in beweging en wordt er spelenderwijs geoefend met bijvoorbeeld rekenen en taal. Oh ja…en misschien komt Bobo zelf ook nog even langs!

Een dag bestaat uit drie delen. ’s Ochtends starten we rustig op met een (thema)verhaal van die dag. Dit thema is bijvoorbeeld een sportdag op school, het vieren van de verjaardag van Bobo of het leren en opvoeren van een goochelshow. Na de lunch is er een moment om vrij te spelen, puzzelen, dansen, kleuren of waar je dan ook zin in hebt. De dag sluiten we af met een leuke Bobo-film, zodat iedereen even kan bijkomen en zich kan opladen voor de volgende dag. En je krijgt ook iedere dag een cadeautje mee naar huis! Natuurlijk slaap je gedurende de Bobo vakantiedagen lekker thuis.

Wil jij ook op avontuur met Bobo? Bekijk dan hieronder wanneer Sportivun de Bobo vakantiedagen bij jou in de buurt organiseert.

Kinderen kunnen enorm in een verhaal zitten. Ze gaan helemaal op in het verhaal van Bobo en daardoor wordt hun belevingswereld vergroot. Ik ga dan graag mee in die denkbeeldige wereld, waarin kinderen op zo’n moment leven.

Deze beleving en de leeftijdsgroep van 3 t/m 6 jaar maken voor Noortje de Bobo Vakantiedagen tot een leuke dag vol met plezier op een educatieve manier.

‘Ik ga tevreden naar huis
als iedereen plezier heeft gehad’


Ontdek & Beleef!

In de schoolvakanties pakt Sportivun het grootser aan dan ooit. Al onze sportkampen organiseren we volgens het thema Ontdek & Beleef. Kort gezegd draait Ontdek & Beleef om jezelf, je nieuwe kampvriendjes en -vriendinnetjes én een heleboel gave sporten en spellen beter leren kennen. En dat brengen we zowel qua uitstraling, aankleding als met onze programma’s op een bijzondere manier in de praktijk. Benieuwd naar het hele verhaal van Ontdek & Beleef? Klik hier!


Bekijk alle Bobo vakantiedagen

0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?