fbpx
Skip to main content

Bobo vakantiedagen van Sportivun (3-6jr)

Speciaal voor alle jongens en meisjes van 3 t/m 6 jaar oud organiseert Sportivun, in samenwerking met het educatieve kleutertijdschrift Bobo, leerzame Bobo vakantiedagen. Aan de hand van een knus voorleesverhaal ga je aan de slag met het thema van de dag. Daarbij los je raadsels op, doe je opdrachten en kom je superveel nieuwe dingen te weten. Actief én leerzaam!

Spelenderwijs leren met Bobo

De Bobo vakantiedagen sluiten helemaal aan op de belevingswereld van een kleuter. Het voorleesverhaal vormt de rode draad door de dag. Er komen verschillende thema’s aan bod, zoals letters, getallen en kleuren. En alle activiteiten die je vervolgens doet, hebben te maken met dat spannende voorleesverhaal over Bobo. Op deze manier blijft iedereen geboeid, de hele dag in beweging en wordt er spelenderwijs geoefend met bijvoorbeeld rekenen en taal. Oh ja…en misschien komt Bobo zelf ook nog even langs!

Tijdens de Bobo Vakantiedagen starten we ’s ochtends rustig op met een (thema)verhaal van die dag. Dit thema is bijvoorbeeld een sportdag op school, het vieren van de verjaardag van Bobo of het leren en opvoeren van een goochelshow. Tijdens de lunch eten we gezamenlijk een broodje en drinken we uit onze eigen Sportivun bidon. ’s Middags doen we een aantal leuke en leerzame spellen en spelen we met vriendjes en vriendinnetjes op het springkussen. Aan het einde van de Bobo vakantiedagen krijg je een mooi pakket met bobo cadeautjes mee naar huis. Natuurlijk slaap je gedurende de Bobo vakantiedagen lekker thuis.

Wil jij ook op avontuur met Bobo? Bekijk dan hieronder wanneer Sportivun de Bobo vakantiedagen bij jou in de buurt organiseert.

Kinderen kunnen enorm in een verhaal zitten. Ze gaan helemaal op in het verhaal van Bobo en daardoor wordt hun belevingswereld vergroot. Ik ga dan graag mee in die denkbeeldige wereld, waarin kinderen op zo’n moment leven.

Deze beleving en de leeftijdsgroep van 3 t/m 6 jaar maken voor Noortje de Bobo Vakantiedagen tot een leuke dag vol met plezier op een educatieve manier.

‘Ik ga tevreden naar huis
als iedereen plezier heeft gehad’


Bekijk alle Bobo vakantiedagen

0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?