fbpx
Skip to main content

Voetbalkampen van Sportivun (4-12 jr)

Tussen de 4 en 12 jaar oud? He-le-maal gek van voetbal? En wil je de absolute baas over de bal worden? Dan organiseert Sportivun hét voetbalkamp voor jou!

Hoe ziet jouw voetbalkamp eruit?

Een goede techniek is de basis van iedere goede voetballer. Tijdens een voetbalkamp van Sportivun stel je dan ook persoonlijke doelen om jouw techniek naar een hoger niveau te tillen. Die ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bieden onze toptrainers je absoluut tijdens het voetbalkamp, zowel tijdens de trainingen als partijtjes. En heb je nog niet zoveel voetbalervaring? Ook dan ben je natuurlijk welkom, want onze trainingsmethoden zijn geschikt voor jongens en meisjes van ieder niveau. Bovendien ontvangt iedere deelnemer een eigen Sportivun-tenue. Hoe vet is dat! Heb jij al een Sportivun-tenue van een eerder voetbalkamp? Neem dan contact met ons op na je boeking, want dan krijg je €10,- terug op je inschrijfbedrag!

De voetbalkampen van Sportivun staan onder begeleiding van voetbaltrainers met tenminste een TC 3-/UEFA C-diploma.

Gaat jouw voetbalhart ook sneller kloppen van de voetbalkampen van Sportivun? Bekijk dan hieronder waar en wanneer we een voetbalkamp organiseren en scoor snel jouw plekje. Eén dag in je vakantie een gigantisch voetbalspektakel meemaken? Dan zijn de Voetbal Fundagen je op het lijf geschreven. En lijkt het je te gek om vaker op hoog niveau te trainen? Bekijk dan eens de clinics van Voetbalschool Sportivun!

0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?