fbpx
Skip to main content

Sportieve kinderfeestjes van Sportivun

Je verjaardag is misschien wel de allerleukste dag van het jaar. Iedereen feliciteert je, je krijgt toffe cadeautjes en als klap op de vuurpijl mag je ook nog eens je kinderfeestje vieren! Maar wat ga je doen tijdens je feestje? Bij Sportivun is alles mogelijk als het gaat om jouw kinderfeestje. Slinger als aap door de bomen, versla als Mario Bros slechterik Bowser om prinses Peach te redden, bak samen met Bobo heerlijke cupcakes óf schitter samen met je vrienden in de Bubbelvoetbal Champions-finale.  Heb je andere wensen? Neem gerust contact op zodat we samen jouw gewenste feestje kunnen samenstellen.  Vier je feestje samen met vriendjes, vriendinnetjes én Sportivun!

Wanneer je jouw kinderfeestje samen met Sportivun viert, regelen wij alles; 

 • Wij regelen de locatie, de benodigde materialen en de activiteitenbegeleiding. 
 • De kinderfeestjes duren 1,5 uur en vinden binnen plaats, tenzij anders wordt afgesproken.  
 • Natuurlijk regelen we een cadeautje voor de jarige!  
 • We zorgen voor een zakje chips en een Sportivun-bidon met lekkere limonade. Deze bidons mogen na afloop mee naar huis. 
 • De jarige en vriendjes en vriendinnetjes ontvangen een Sportivun-certificaat. Zodat jullie voor altijd een aandenken aan het te gekke feestje hebben! 
 • Jij hoeft alleen je vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen (maximaal 16 kinderen).  

Bobo bakt een taart!

Ben jij fan van Bobo en wil je dat hij op jouw feestje komt? Kies dan voor dit feestje! We doen een spannende eierrace, gaan we blind ingrediënten proeven en bakken we heerlijke cupcakes. En natuurlijk komt Bobo langs om jouw een onvergetelijke dag te bezorgen! 

Dit feestje is leuk voor kinderen van 3 t/m 6 jaar.

Bubbelvoetbal Champions

Rennen, beuken en bouncen! Bubbelvoetbal is de droom van iedere voetbalfan of stuiterbal, omdat je letterlijk een stuiterbal wordt! Tijdens dit kinderfeestje werken we toe naar de allesbeslissende wedstrijd; de grote finale Wie wordt de allerbeste bubbelvoetballer?

Dit feestje is leuk voor kinderen van 8+ jaar.

Expeditie Sportivun

Krijg je geen genoeg van spannende avonturen? Ga dan mee op reis met Expeditie Sportivun. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes speel je Levend Stratego en leer je alles over Archery Tag (een soort pijl en boogschieten). Als afsluiter spelen jullie Archery Tag trefbal! 

Dit feestje is leuk voor kinderen van 7+ jaar.

Kraak de Kluis

Tijdens het Kraak de Kluis-kinderfeestje moeten jullie goed samenwerken om sportieve challenges te voltooien. Op die manier bemachtigen jullie hints en cijfers waarmee jullie de code van de schatkist en de kluis kunnen kraken. Welke beloning ligt er op jullie te wachten?

Leuk voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Red de Dierentuin

Help! Alle apen zijn uit het verblijft ontsnapt en rennen rond in de dierentuin. De Sportivun dierenverzorgers hebben jullie hulp nodig. Slinger als een aap door de bomen, spring over obstakels om te ontkomen aan de krokodillen en werk samen om giftige slangen te ontwijken. Dit is apenkooien zoals je nog nooit hebt gezien! 

Leuk voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Super Mario Party

It’s-a-me…Mario! Heb je er altijd al van gedroomd om te leven in de wereld van Mario, Luigi, Peach en Bowser? Die droom kan werkelijkheid worden tijdens jouw Super Mario Party! Het is tijd om alle levels te voltooien en de slechte plannen van Bowser te dwarsbomen. Brengen jullie prinses Peach weer veilig thuis?

Leuk voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

De kinderfeestjes van Sportivun zijn mogelijk op maandag tot en met vrijdag.
Je eigen kinderfeestje samenstellen of meer te weten komen over alle verhaallijnen en thema’s? Bel dan met 035 – 30 30 035 of vul onderstaand contactformulier in!


Contactformulier

  0
   0
   Jouw aanbod
   Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
   Chat openen
   Hallo,
   Waar kunnen wij je mee helpen?