fbpx

Sportieve kinderfeestjes van Sportivun

Je verjaardag is misschien wel de allerleukste dag van het jaar. Iedereen feliciteert je, je krijgt toffe cadeautjes en als klap op de vuurpijl mag je ook nog eens je kinderfeestje vieren voor al je vriendjes en vriendinnetjes! Maar ieder jaar blijft de vraag: wat ga je doen tijdens je feestje?

Misschien wil je als een aap door bomen slingeren of over obstakels springen om aan krokodillen te ontkomen. Verkleed als Mario de slechterik Bowser verslaan om prinses Peach te redden. Of samen met je vrienden schitteren in de Champions-finale. Dit én meer is allemaal mogelijk als kinderfeestje bij Sportivun!

Voordat je hieronder alles leest over de verschillende kinderfeestjes, nog wat feitjes op een rij:

 • Sportivun regelt alles rondom jouw kinderfeestje, van een geschikte locatie en benodigde materialen tot de begeleiding van de activiteiten. Of, nou ja…we regelen bijna alles, want je moet zelf je vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen!
 • De kinderfeestjes van Sportivun duren 1,5 uur en vinden binnen plaats, tenzij anders wordt afgesproken.
 • Natuurlijk ontvangt de jarige een cadeautje! Daarnaast krijgt iedere deelnemer een zakje chips en bidon met limonade. De bidons mogen na het kinderfeestje mee naar huis.
 • Ook ontvangen de deelnemers een mooi Sportivun-certificaat. Zo hebben jullie voor altijd een aandenken aan het te gekke feestje!

Red de Dierentuin – 4 t/m 12 jaar

Help! Alle apen zijn ontsnapt uit het apenverblijf en rennen rond in de dierentuin. Ze hebben de hulp van jou, je vriendjes en vriendinnetjes nodig om ze veilig thuis te brengen. Slinger, klauter, ren en spring om de apen te redden van alle krokodillen, leeuwen en giftige slangen! dit is apenkooien zoals je nog nooit gezien hebt!

Zo kan jouw Red de Dierentuin-kinderfeestje eruitzien.

Super Mario – 4 t/m 12 jaar

It’s-a-me…Mario! Heb je er altijd al van gedroomd om te leven in de wereld van Mario, Luigi, Peach en Bowser? Die droom kan werkelijkheid worden tijdens jouw Super Mario-kinderfeestje. Voltooi alle levels, versla Bowser en breng prinses Peach veilig thuis.

Zo kan jouw Super Mario-kinderfeestje eruitzien.

Kraak de Kluis – 4 t/m 12 jaar

Tijdens het Kraak de Kluis-kinderfeestje moeten jij en je vriendjes en vriendinnetjes goed samenwerken om sportieve challenges te voltooien. Op die manier bemachtigen jullie hints en cijfers, waarmee je uiteindelijk de code van de schatkist kunt kraken. Maar wacht eens even… er blijkt ook nog een kluis ergens verstopt te liggen. Voltooi de missie en kraak ook de kluis! Welke beloning ligt er op jullie te wachten?

Zo kan jouw Kraak de Kluis-kinderfeestje eruitzien.

Tennis Party – 4 t/m 12 jaar

Een tennisfeestje zoals je nog nooit hebt gezien! Jij en je beste vriendjes en vriendinnetjes leren alles over de mooie tennissport. Hebben jullie al wat meer tenniservaring, dan passen we het niveau daar natuurlijk op aan. Tijdens de Tennis Party verdien je tennisbadges door een heleboel leuke oefeningen goed uit te voeren. Behaal je alle badges? Dan krijg je een Sportivun Tennisdiploma! Het feestje sluiten we af met het Tennis Party Tournament. Spannend!

Zo kan jouw Tennis Party-kinderfeestje eruitzien.

Bubbelvoetbal Champions – 8+ jaar

Rennen, beuken en bouncen! Oh ja, en af en toe trap je tegen een voetbal. Bubbelvoetbal is de droom van iedere stuiterbal, omdat je letterlijk een stuiterbal wordt! Tijdens jouw kinderfeestje werken we toe naar de grote finale. Stapje voor stapje word je een betere bubbelvoetballer, tot het tijd is voor die allesbeslissende wedstrijd… Wie wordt de allerbeste bubbelvoetballer?

Zo kan jouw Bubbelvoetbal Champions-kinderfeestje eruit zien.

Expeditie Sportivun – 8+ jaar

Krijg je geen genoeg van spannende avonturen? Ga dan mee op reis met Expeditie Sportivun. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes speel je Leven Stratego en leer je alles over Archery Tag. Dit is pijl en boogschieten, maar dan kindervriendelijk. Als afsluiter spelen jullie Archery Tag trefbal!

Zo kan jouw Expeditie Sportivun-kinderfeestje eruitzien.

Bobo bakt een taart! – 3 t/m 6 jaar

Kleuters opgelet! De belangrijkste gebeurtenis in jouw kleuterleven – je verjaardag – kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom heeft Sportivun kindervriend Bobo gevraagd een geweldig kinderfeestje voor jou en al je vriendjes en vriendinnetjes te organiseren. Nou, dat is gelukt! Een bloedstollende eierrace, ingrediënten blind proeven en het bakken van een overheerlijke taart: Bobo komt in levende lijve langs om je kinderfeestje onvergetelijk te maken!

Zo kan jouw Bobo-kinderfeestje eruitzien.

Je eigen kinderfeestje samenstellen of meer te weten komen over alle verhaallijnen en thema’s? Bel dan met 035 – 30 30 035 of vul onderstaand contactformulier in!


Offerte kinderfeestjes


© Sportivun. All rights reserved.

0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?