fbpx
Skip to main content

Pietengym

Zodra de eerste lesmaanden erop zitten en december voor de deur staat, kijkt jeugdig Nederland reikhalzend uit naar de komst van Sinterklaas. Hoe gezellig ook, de werkdruk voor u en uw medewerkers wordt een stuk hoger met het schoen zetten, Sint die langskomt, surprises, gedichten en natuurlijk pakjesavond op school. Om de werkdruk tijdens deze spannende tijd weg te nemen, komt Sportivun graag langs voor een geheel verzorgde Pietengym! Daar kan Pietengym natuurlijk niet aan ontbreken! Een gave gymles waarbij de leerlingen worden opgeleid tot hulp-piet: over de daken lopen, cadeautjes in de schoorsteen gooien en klimmen. Kunnen de kinderen de Sint helpen en oefenen om Piet te zijn?

Pietengym op uw school

Sportivun komt graag langs voor een geheel verzorgde Pietengym. Dit betekent:

 • Een geheel verzorgde lesdag vanaf 3 uur in het thema Pietengym (in de kinderopvang vanaf 1 uur);
 • Pietengym is geschikt voor alle kinderen tussen de 2 en 12 jaar (op school en in de kinderopvang). De onderbouw wordt meegenomen in een leuk Sinterklaasverhaal en wordt middels laagdrempelige spelletjes opgeleid tot Piet. De bovenbouw krijgt ook stoere klim- en klautertraining, zodat ze er als Piet klaar voor zijn over daken te rennen en in schoorstenen te klimmen;
 • Begeleiding door twee Sportivun pieten; u kiest zelf welke twee Pieten er langskomen; Voetbalpiet, Danspiet, Roetveegpiet, Cadeau-piet, of liever een van de andere Pieten? 
 • Na afloop ontvangt iedere leerling een Pietendiploma; 
 • Strooigoed en decoratie (nepcadeautjes) zijn inbegrepen; 
 • Concrete invulling naar keuze (dit is afhankelijk van het lesrooster); 
 • Onze Sportivun Pieten zijn van 20 november tot en met 5 december in het land (op basis van beschikbaarheid van de Pieten en uw locatie).

De prijs voor een geheel verzorgde lesdag in het kader van Pietengym is vanaf €450,- exclusief btw en kilometervergoeding. Indien er bij jullie een gymdocent vanuit Sportdocent staat, is de prijs zelfs al vanaf €275,- exclusief btw en kilometervergoeding. 

Pietengym maakt onderdeel uit van ons Evenementenpakket, waarmee u een schooljaar lang verzekerd bent van de leukste (sportieve) evenementen op school. Pietengym is ook als los evenement te boeken. Meer informatie of een offerte? Vul onderstaand contactformulier in of bel met 035 30 30 035.

Let op: we merken dat de aanmeldingen voor Pietengym vaak hard gaan vanaf de start van een schooljaar, dus wacht niet te lang met contact opnemen!

Contactformulier Sportivun Onderwijs – Evenementenpakket
0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?