fbpx
Skip to main content

Sportief schoolkamp

Het schoolkamp is voor veel leerlingen hét evenement om jaren naar uit te kijken. Voor u is het schoolkamp echter een repeterend fenomeen. Eén die ieder jaar weer een hoop tijd en energie vergt om te organiseren. Sportivun schiet te hulp!

Thema-activiteiten

We hebben all inclusive sportieve activiteiten ontwikkeld, speciaal voor basisscholen. Deze organiseren we op locatie – in dit geval het schoolkamp. De activiteit duurt een dag(deel) en wordt volledig verzorgd door een coördinator en sportbegeleider van Sportivun. Uw leerkrachten hoeven zich dus alleen bezig te houden met het begeleiden van leerlingen tussen onderdelen in.

U heeft de keuze uit vijf thema-activiteiten, ieder met een eigen verhaallijn:

 • Expeditie Sportivun
 • Tijdmachine
 • Sportivun Cup
 • Wat maakt ons sterk? Teamwerk!
 • Voetbal en Tennis academy

Gaat u voor een themasportkamp?

Wie wint Expeditie Sportivun: Kamp Noord, Zuid, Oost of West? Tijdens Expeditie Sportivun strijden verschillende kampen in zware proeven tegen elkaar om zoveel mogelijk goudstaven te veroveren. Het zijn namelijk piratenkampen, die na een jarenlange strijd op zee hebben besloten het voor eens en altijd uit te vechten tijdens dit spannende event! Om goudstaven te verdienen spelen de deelnemers Levend Stratego, leggen ze een piratenparcours af, gaan ze handboogschieten en racen ze tegen elkaar op onze gigantische, opblaasbare piratenklimtoren. Vet!

There’s no work like teamwork! Tijdens dit programma bereiden teams zich voor op de grote finale. Ze spelen handbal, hockey, basketbal en voetbal, waarbij ze alleen met goed samenwerken door de kwalificatierondes kunnen komen. In de grote finale – een potje nummerbal, hier worden alle sporten gecombineerd – wordt bepaald welk team het allerbeste samenwerkt!

Deelnemers stappen in de tijdmachine van Sportivun! Ze worden meegenomen naar de twintigste eeuw, waar geen mobieltjes en computers zijn. Je moet je vermaken met de materialen die je hebt! Het doel is om de kinderen zelf creatief te laten zijn en ze in staat te stellen oudhollandse spelletjes te bedenken en op te zetten, zoals zaklopen, eierlopen, touwtrekken, koekhappen, levend sjoelen en een sponsenrace. Lukt het de deelnemers met alle materialen een tof spel te verzinnen? Dan stappen ze na drie uur weer in de tijdmachine om terug te keren naar hun geliefde, digitale wereld.

De Sportivun Cup is een uitzonderlijk evenement, nog groter dan het WK Voetbal of de Olympische Spelen! Welke BSO wordt de sportiefste van het land? In verschillende teams strijden kinderen van uw schoolkamp om de Sportivun Cup. Ze behalen punten op zes onderdelen: touwtrekken, Boter, Kaas & Eieren, het Chagrijnenspel, een sponsenrace, skilopen en een estafetteparcours met stormbaan. Het team met de meeste punten, ontvangt de grote beker en kan met de BSO-begeleiders een mooi plekje zoeken om deze neer te zetten!

There’s no work like teamwork! Tijdens dit Event bereiden teams zich voor op de grote finale. Ze spelen handbal, hockey, basketbal en voetbal, waarbij ze alleen met goed samenwerken door de kwalificatierondes kunnen komen. In de grote finale – een potje nummerbal, hier worden alle sporten gecombineerd – wordt bepaald welk team het allerbeste samenwerkt!

De Voetbal & Tennis Academy van Sportivun betekent een event vol voetbal of tennis, afhankelijk van uw voorkeur. Een combinatie is ook mogelijk! Van leerzame clinics, een potje bubbelvoetbal of spannend Grand Slam tennistoernooi tot een snelheidsmeter, slalom challenge of pickleballwedstrijd: het beste van voetbal en tennis vindt u terug tijdens dit evenement!

Het schoolkamp van Sportivun maakt onderdeel uit van ons Evenementenpakket, waarmee u een schooljaar lang verzekerd bent van de leukste (sportieve) evenementen op school. Het schoolkamp is ook als los evenement te boeken. Meer informatie of een offerte? Vul onderstaand contactformulier in of bel met 035 30 30 035.


Contactformulier Sportivun Onderwijs – Evenementenpakket
0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?