fbpx
Skip to main content

Wat is Fun bij Sportivun?

De waarde van sport gaat veel verder dan het bevorderen van de fysieke en mentale gezondheid. Je ontwikkelt tijdens het sporten – en zeker bij sporten in groepsverband – vaardigheden die je iedere dag gebruikt, zoals samenwerken en omgaan met winst en verlies. Het is een van de belangrijkste redenen waarom we binnen Sportivun de focus leggen op een positieve sportervaring voor kinderen.

Waar Sportivun voor staat, komt terug in de naam. SPORTI staat voor sportiviteit, oftewel samen bezig zijn. De V staat voor veiligheid, zowel fysiek als emotioneel. Ieder kind moet zichzelf kunnen zijn en durven fouten te maken, omdat hij zich in een sociaal veilige omgeving bevindt. En UN hoort bij fun: plezier in sporten! Deze waarden komen tot uiting tijdens onze activiteiten, door enthousiaste en professionele begeleiders, weldoordachte programma’s en het constant verbeteren van deze zaken.

Fun

Plezier in sporten en voor ieder wat wils: dat is waar fun bij Sportivun om draait! Het verschilt natuurlijk per persoon wat iemand zoekt in een sportkamp of -activiteit en daarom hebben we dat ingebouwd in onze programma’s. 

Fanatieke tennissers die nóg beter willen worden, kunnen keihard trainen tijden onze tenniskampen. En wil je vooral jouw service of volley verbeteren? Dan werk je daaraan met de trainers van Sportivun. Heb je vooral zin om een balletje te slaan in je vakantie of wil je juist kennismaken met tennis? Ook dan kun je volledig meedraaien tijdens onze tenniskampen. 

En wat voor tennis geldt, geldt ook voor al onze andere sporten en activiteiten. We dagen deelnemers maximaal uit op hun eigen niveau. Voor de een zit de uitdaging in het specialiseren; voor de ander zit de uitdaging wellicht in iets dat niet sport gerelateerd is, zoals samenwerken, uit je schulp kruipen of sociale contacten leggen. Doordat onze begeleiders veel ervaring hebben met en verstand van werken met (jonge) kinderen – dit leggen we uitgebreid uit bij Veiligheid – zijn zij in staat dat klimaat te creëren waarin iedereen op zijn eigen manier wordt uitgedaagd. 

En natuurlijk staat fun bij Sportivun ook voor plezier hebben, het allerbelangrijkste tijdens een sportkamp of -activiteit. Zogezegd speelt ‘voor ieder wat wils’ daar een rol in wanneer het gaat om het beoefenen van sporten. Maar ook buiten het sporten bouwen we de nodige fun in het programma. Denk aan chillen met nieuwe kampvrienden en -vriendinnen, marshmallows roosteren boven een kampvuur of spannende films kijken. Het is tenslotte vakantie! Bovendien staat multi-sport bij Sportivun bij uitstek in het teken van fun. Bubbelvoetballen, Water & Vuur en knotshockey: niets is te gek!

Vragen over sportiviteit bij Sportivun? Neem dan contact met ons op. En klik op de volgende links om meer informatie te vinden over sportiviteit en veiligheid bij Sportivun!

0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?