fbpx
Skip to main content

Voetbal Fundagen (6-12 jr)

Geen uitdagende techniektrainingen of persoonlijke voetbaladviezen. Nee, de Voetbal Fundagen van Sportivun staan in het teken van één ding en dat zit verstopt in de naam: fun! Ben jij tussen de 4 en 12 jaar oud en wil je in jouw vakantie losgaan? Lees dan snel verder!

Voetbal, voetbal en nóg meer voetbal

‘De dag van je leven hebben’ klinkt altijd als een grote belofte, maar dit maken we absoluut waar bij de Voetbal Fundagen. Hoe we dat doen? Daarvoor leggen we je graag het programma uit. Laten we beginnen bij de basis. De Voetbal Fundagen zijn eendaagse evenementen van 10:00 tot 15:00, inclusief lunch en gezonde snacks. Tijdens het ochtendprogramma kun je al je energie kwijt in enkele van de leukste voetbalactiviteiten op aarde. Denk aan voetbaldarts, een pannakooi en bubbelvoetbal. En dan hebben we het nog niet eens gehad over stropdas schieten, het gigantische springkussen dat op jou te wachten staat of de toffe snelheidsmeter, waarmee je kunt achterhalen hoe hard jouw kanonskogel het net in vliegt!

Na een chille pauze met geheel verzorgde lunch én voetbalquiz is het tijd voor het middagprogramma, waarin we jouw voetbalskills tot het uiterste testen. Van latje trappen en penalty schieten tot voetbal curling en voetgolf: hoe beter je het doet, hoe meer punten je verdient. En wie aan het einde van de dag de meeste punten heeft, is de grote winnaar! Al zijn we natuurlijk allemaal winnaars, omdat we een hele dag lang actief zijn geweest met de sport waar we het meest van houden. En dat is helemáál het geval als je rondrent in je gloednieuwe Sportivun-tenue, welke je optioneel kunt bijboeken!

Ben je dus tussen de zes en twaalf? En kun je niet wachten om deel te nemen aan een van de Voetbal Fundagen van Sportivun? Bekijk hieronder wanneer we bij jou in de buurt zijn!

0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?