fbpx
Skip to main content

Multi-sportdagen van Sportivun

Hoe leuk is het om een hele dag te rennen, vliegen, springen en spelen? Voor alle jonge sportievelingen organiseert Sportivun daarom verschillende, uitdagende multi-sportdagen!

Multi-sportdagen in de vakantie

Tijdens vakantieperioden vinden er natuurlijk multi-sportkampen van Sportivun plaats. Dit zijn sportkampen, waarbij deelnemers allerlei te gekke sporten en spellen ontdekken, zoals bubbelvoetbal, knotshockey en freerunning. We begrijpen dat niet iedereen drie of vijf dagen lang kan of wil meedoen aan zo’n sportkamp. Daarom hebben we zoveel mogelijk van de activiteiten van de multi-sportkampen in één dagprogramma gegoten. Ideaal om in één dag kennis te maken met multi-sport bij Sportivun. En je beleeft natuurlijk een onvergetelijk sportieve dag!

Bekijk onderaan deze pagina waar en wanneer we bij jou in de buurt een multi-sportdag organiseren!

Wat is multi-sport?

In teamverband, individueel of binnen een thema: bij multi-sport is niets te gek en komt alles aan bod! Multi-sport bij Sportivun betekent te gekke multi-sportdagen, multi-sport dagkampen en multi-sportkampen in schoolvakanties voor kinderen tussen de vier en dertien jaar oud. De thuisbasis van het kamp is altijd een sporthal, van waaruit we ook sportfaciliteiten in de buurt opzoeken.

Op onze multi-sportkampen gaan deelnemers op ontdekkingsreis door verschillende thema’s van sport en bewegen. Zo vindt er een teamsportdag plaats, waarop we onder andere voetballen, basketballen, knotshockeyen en handballen. Daarnaast is er een mix-dag, met bijvoorbeeld volleybal, freerunning en frisbee. Daar ervaar je ook hoe het is om ‘blind’ te sporten, zodat je jezelf nog meer bewust wordt van je omgeving. Hoe gaaf is dat! Ook individuele en racketsporten komen aan bod en last but not least gaan we helemaal los tijdens de FUNdag.

Competente begeleiders

De multi-sport(dag)kampen en multi-sportdagen van Sportivun staan onder leiding van gymdocenten en andere sportprofessionals die dagelijks sport- en beweegactiviteiten verzorgen voor kinderen. Zij letten erop dat er op een verantwoorde manier wordt gesport.

Belangrijk onderdeel daarvan is natuurlijk voldoende eten, drinken en pauzehouden. Pauzemomenten en momenten om met je nieuwe kampvriendjes en vriendinnetjes te chillen zijn er genoeg. Het is tenslotte vakantie! Ook gaan we uit van een uitgebalanceerd dieet, waarbij er af en toe – nogmaals: het is tenslotte vakantie – mag worden gesnoept.

Lijkt het jou te gek om allerlei verschillende sporten en spellen te doen, en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken? Wil je er misschien achter komen welke sport het beste bij je past? Of kun je simpelweg nooit stilzitten in je vakantie en wil je een onvergetelijke tijd beleven? Bekijk dan hieronder wanneer we bij jou in de buurt zijn!


Bekijk alle multi-sportkampen

0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?