fbpx
Skip to main content

De Sportzomer van Sportivun

Dit jaar draaien de Sportivun sportkampen helemaal om de sportzomer. Dat betekent dat onze kampen volledig in het thema staan van de Olympische Spelen en het EK-voetbal. We nemen je mee in de wereld van sportieve prestaties, teamgeest en plezier. Dit doen wij vanuit de inspiratie van deze grote evenementen. Of het nu gaat om basketbal, voetbal, atletiek of hockey, wij zorgen ervoor dat kinderen hun vaardigheden verder ontwikkelen in hun favoriete sport of nieuwe sporten ontdekken.

Stel je voor dat je de basketbalvaardigheden van LeBron James leert, de vastberadenheid van Cristiano Ronaldo, het uithoudingsvermogen van Femke Bol of het scorend vermogen van Laura Nunnik. Bij Sportivun laten we kinderen de passie en het plezier van sport beleven, terwijl ze hun eigen talenten ontdekken en ontwikkelen.

De Sportzomer van Sportivun biedt keuze uit 3- of 5-daagse sportkampen, waarbij elke dag een unieke ervaring biedt. Op onze sportkampen draait het niet alleen om sporten, maar ook om plezier en samenwerking. Op de teamsportdag staat bijvoorbeeld samenwerken centraal, terwijl je op de racketsportdag in de voetsporen treedt van Rafael Nadal tijdens het tennissen. Op de Mix dag kun je genieten van verschillende activiteiten, variërend van volleybal tot een spannend potje 4 op een rij XL. Tijdens de Sportzomer werken we niet alleen aan je fysieke, maar ook aan je mentale gesteldheid. Op de individuele sportdag dagen we je uit om het uiterste uit jezelf te halen tijdens de crossfit-oefeningen en atletiektrainingen. Tot slot sluiten we af met een Fun dag, waarop we onder meer gaan boogschieten, bubbelvoetbal en oer-Hollandse spellen gaan spelen.


Stempelkaart

Deze zomer introduceert Sportivun de stempelkaart. De stempelkaart heeft als doel het volstempelen van de Olympische ringen op de achterkant kaart. Er zijn zes verschillende manieren om deze vijf ringen te verzamelen. Je mag zelf kiezen welke vijf van de zes onderdelen worden voltooid.

› Kom naar een sportkamp of -dag van Sportivun.
› Huur een springkussen of sport- en spelmateriaal via springkussenverhuur-Amersfoort.nl en vermeld code Sportzomer.
› Vier jouw kinderfeestje met Sportivun en boek één van de vele kinderfeestjes.
› Kleur de Sportzomerkleurplaat (sportivun.nl/kleurplaat) en stuur deze op naar Sportivun, Zuidereind 5, 3741 LG in Baarn.
› Speel dagelijks mee met de Sportzomer Quiz op instagram.com/sportivun en mail de oplossing naar informatie@sportivun.nl.
› Deel een foto van jou in je Sportivun t-shirt, met Bobo pet/oren en/of het Bobo magazine op social media en tag Sportivun

Wat heb je aan een volle stempelkaart?
Met een volle stempelkaart maak je kans op geweldige prijzen!
1. Een jaar lang gratis sporten t.w.v. € 975,-
2. Gratis deelname aan een sportkamp naar keuze t.w.v. € 195,-
3. 50% korting op een kinderfeestje naar keuze t.w.v. € 187,50
4. € 135,- tegoed voor de huur van een springkussen en/of sport- en spelmateriaal via springkussenverhuur-amersfoort.nl
5. € 135,- tegoed voor het aanbod van kinderfeestjes, sportkampen of -dagen van Sportivun.nl

Nog geen of te weinig stempelkaart(en) in huis? Download hem hier.


Sportkeuzetest

Onderzoek toont aan dat het voor kinderen goed is om op jonge leeftijd meerdere sporten te ontdekken. De sport die je vriendjes en vriendinnetjes doen, is namelijk lang niet altijd de sport waar jij op lange termijn het meeste plezier uithaalt. En het is belangrijk dat je plezier hebt in wat je doet, omdat een positieve sportervaring op jonge leeftijd de kans vergroot dat iemand op latere leeftijd actief blijft. Een sport waar je goed in bent of goed in kan worden zal er op de lange termijn ook voor zorgen dat je meer plezier beleefd in je verdere sportieve carrière. Onze bewegingswetenschappers hebben deze sportkeuzetest ontworpen om kinderen hier bij te helpen.  

Tijdens onze multi-spotkampen ontdek je natuurlijk al meerdere sporten maar de test helpt je ontdekken voor welke sporten je aanleg hebt. Tijdens een van de dagen zal een van onze sportspecialisten je testen op zowel fysiek als mentaal vlak. Hieruit rolt een wetenschappelijk onderbouwd, persoonlijk rapport, met daarin twee sporten waarvan wij denken dat ze goed bij jou passen. Zo weet jij hoe je jouw capaciteiten optimaal benut en uit welk type sporten je de meeste succesbeleving en plezier kunt halen. Misschien zien we je over een aantal jaar spelen op het EK of met een medaille op het podium van de Olympische Spelen.

Bekijk alle sportkampen

Bekijk hieronder welke sportkampen we organiseren in de sportzomer deze zomervakantie.

0
  0
  Jouw aanbod
  Jouw aanbod is leegGa terug naar het aanbod
  Chat openen
  Hallo,
  Waar kunnen wij je mee helpen?